S námi si zajezdíte


Motorkářské zážitky na přání

26.04.2012 18:53
„Pohled na svět ze sedla motorky je srovnatelný s tím legendárním pohledem z koňského hřbetu“
Je pravdou, že na motorce musíte dávat přece jenom trochu větší pozor na cestu, protože nemá vlastní rozum a ani netuší, že by měla zastavit před překážkou. Kůň taky málokdy dostane smyk. To je pravda. Na druhou stranu, motorku nemusíte hřebelcovat, sedlat a odsedlávat, dávat jí stále nažrat, protože když nejezdí, tak nic nežere a také potřebuje méně místa na ustájení. A také toho z ní za den vidíte podstatně víc. Podle toho jak nás, i na našich k motorkářům ne právě přátelských silnicích, přibývá, na tom asi něco bude.
Stále je mnoho takových, kteří by rádi jezdili i dál než za humna, ale buď nemají ve svém okolí nikoho zkušenějšího, na koho by se  mohli ve svých začátcích spolehnout a nebo jezdí raději v týmu, který někdo vede, protože se prostě jenom nechtějí o nic starat.
Také mezi obchodními partnery téměř každé firmy se najdou nějací motorkáři a může být docela příjemné a i pro utužení partnerských vztahů prospěšné mít společné zážitky z dobře zorganizovaného a zajištěného ježdění v nějaké krásné horské oblasti, po atraktivních, vyhlídkových silnicích.
A právě v tom spočívá naše nabídka. Vymyslet, zorganizovat a zrealizovat vícedenní motorkářské programy.
Již po řadu let se orientujeme na nejatraktivnější oblasti RAKOUSKA, BAVORSKA, ale hlavně severní ITÁLIE, konkrétně autonomní oblast TRENTINO – ALTO ADIGE a k ní přilehlé lokality. Nejsou pro nás ale nezvládnutelné ani vzdálenější oblasti jako TOSKÁNSKO, PROVENCE nebo také velice zajímavý SCHWARZWALD a VOGÉZY.

—————

Zpět